Járműjavítás

Központi telephelyünkön korszerű, 5 kocsi beállásos, 1000 m2-es márkafüggetlen haszonjárműszervizt és kamion mosót üzemeltetünk.

Szervizünk hétköznap 07–19 óráig várja Ügyfeleit a következő szolgáltatásokkal:

Kamionmosó

Minden típusú és felépítményű haszonjármű mosása, korszerű, hatásos, de környezetkímélő vegyszerekkel. Élelmiszer-szállítók részére mosásainkhoz az NÉBIH által engedélyezett tisztító- és fertőtlenítőszereket használunk, melyet HACCP tanúsítvánnyal igazolunk.

Olaj- és kenőanyagcsere

Nálunk vásárolt olaj és szűrő esetén az elvégzett munkáért (olaj- és szűrőcsere) külön munkadíjat nem számítunk fel.
Olajcserénél Castrol termékcsaládot használunk.
Szűrőcserénél Mann Filter, Hengst, Mecafilter, Baldwin típusokból választhatnak Partnereink.

Futóműjavítás

Szervizcsarnokunk 5 javítóállással áll Ügyfeleink rendelkezésére. Típusfüggetlen futójavítások, fék és futómű teljes felújítása, jármű-villamossági és felépítmény-javítások.
Munkánkat a legmodernebb Hofmann Safelane Truck fékpad, Saxon holtjáték-ellenőrző, rázópad, hibakódolvasó, korszerű háttértechnológia és kiváló szakembergárda segíti.

Állófűtésszerviz

A téli átállás érdekében lehetőség van a fülke fűtőrendszereinek ellenőrzésére és beszabályozására, valamint szükség szerinti javítására. Szervizünk EBERSPECHER és WEBASTO kihelyezett szerviz.

Javítás rezsióradíja

18 000 Ft + Áfa


A szervizben fokozott hangsúlyt fektetünk a szerelők folyamatos szakmai képzésére. Kollégáink Mercedes-Benz, DAF, Scania és Schmitz, Kassbohrer típusokból megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Ezekhez a típusokhoz nagy választékban kínálunk gyári és utángyártott alkatrészeket.


Kérje járműjavítással kapcsolatos ajánlatunkat!
Ajánlatkérés
Szervizünk műszaki vezetője

Méder Tibor

Nyitvatartás munkanapokon

7:00 - 19:00