Rólunk

Cégünk, a Transemex Kft. 1989-es megalakulása óta közúti szállítmányozási, fuvarozási, logisztikai tevékenységet végez, megbízható szakmai háttérrel, stabil és folyamatosan bővülő infrastruktúrával. A piac változásait állandóan szem előtt tartva állunk Partnereink szolgálatára.

A több mint 30 év alatt megszerzett tapasztalatainknak köszönhetően a Magyarország–Törökország–Magyarország viszonylat komplett- és gyűjtőforgalom szakértőjévé, specialistájává váltunk. Kivívott és kemény munkával megőrzött piacvezető pozíciónk biztosítéka a megbízók száma és bizalma, a gyorsaság, a magas minőségű, rugalmas és Ügyfelekre optimalizált szolgáltatás. Minden Partnerünkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, folyamatosan bővítjük üzleti együttműködéseink számát.


2021-ben Dunaharasztiban 151 főt, Isztambulban 20 főt foglalkoztattunk, és 17 millió eurós árbevételt értünk el. A forgalmunk 60 százaléka a közúti fuvarozásból származik, 40 százalékát pedig szállítmányozás, raktárlogisztika, a vám- és a műhelyhez kapcsolódó szolgáltatásink (műszaki vizsga, mosó, parkoló) teszik ki.
A tavalyi évben a 80 vontatóból és 100 pótkocsiból álló járműparkkal 196 406 tonna árut mozgattunk meg 12 029 fuvarfeladat során. A flotta magyarországi indulással összesen 8 millió 176 ezer kilométert tett meg Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Törökországban oda-vissza.
Viszonylatainkat tekintve 70 százalékban Törökországban FTL/LTL és 30 százalékban az Európai Unióban FTL szállításokat végzünk.