Haszongépjármű szerviz és mosó

Központi telephelyünkön a legkorszerűbb, 5 kocsibeállásos, 1000m2-es haszonjármű szervizt és haszonjármű mosót üzemeltetjük.

A szervíz területén hétköznap 07-19-ig várjuk ügyfeleinket a következő szolgáltatások igénybevételi lehetőségével:

 • Haszonjármű mosó.
  Minden típusú és felépítményű haszonjármű mosása, korszerű, hatásos, de környezetkímélő vegyszerekkel.  Élelmiszerszállítók részére mosásainkhoz az ÁNTSZ által engedélyezett tisztító és fertőtlenítő szereket használunk, melyet HACCP tanúsítvánnyal igazolunk.
 • Olaj és kenőanyag csere.
  Nálunk vásárolt olaj és szűrő estén az elvégzett munkáért (olaj és szűrő csere) külön munkadíjat nem számítunk fel.
  Olajcserénél BP Vanellus termékcsaládot használunk.
  Szűrőcserét partnereink igénye szerint Mann Filter, Hengst, Mecafilter, Baldwin típusokból elégítjük ki.
 • Futójavítás.
  Szervizcsarnokunk öt javítóállással áll ügyfeleink rendelkezésére. Típus független futójavítások, fék és futómű teljes felújítás, járművillamossági és felépítmény javítások.
  Munkánkat a legmodernebb Hofmann Safelane Truck fékpad, Saxon holtjátékellenőrző, rázópad, hibakód olvasó, korszerű háttér technológia és szakembergárda segíti. Sürgős javításokat időpontegyeztetés nélkül tudjuk vállalni.
 • Állófűtés szervíz
  A téli átállás érdekében lehetőség van a fülke fűtőrendszerek ellenőrzésére és beszabályozására valamint a szükségszerinti javítására. A szerviz EBERSPECHER és WEBASTO kihelyezett szerviz.

A szervizben fokozott hangsúlyt fektetünk a szerelők folyamatos szakmai képzésére. A szerviz dolgozói Mercedes, Daf, Scania és Schmitz típusokból megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Ezekhez a típusokhoz nagy választékban kínálunk gyári és utángyártott alkatrészeket.

 mososzerviz

  
SZERVÍZ MŰSZAKI VEZETŐ:
Méder Tibor (00 36 30 250 14 73)
Nyitvatartás munkanapokon
7:00-19:00óráig
 
 
 
 

onlinerendeles

onlinerendeles

karrier

hirek

kapcsolat