Nemzetközi közúti árufuvarozás

A Transemex, 1989 évi alapítása óta főleg Magyarország-Törökország viszonylatban végez fuvarozást. Saját flottája mellett alvállalkozóival is törökországi és közel-keleti szállításokat végeztet, megbízhatóan és fejlődő mennyiséggel.

A Transemex Kft., Budapesttől 600 km. távolsági célpontok esetén komplett (FTL) és gyűjtő (LTL) rakományokat megfelelő járművekkel gyorsan és precízen szállítja el. Import és export áruk leggyorsabb és költségkímélő módszerekkel gyűjtő raktárunkban összegyűlnek és vámeljárást követően szolgáltatás minőséget megőrizve a lehető leggyorsabban a címzettek felé indulnak.

Transemex, Törökországból közép Európába (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Lengyelország) és közép Európából Törökországba mindennap ”door to door” szállításokat végez. Cégünk EU-n kívüli szállítások mellett az EU határain belüli szállításokkal is foglalkozik. Főleg nyugat Európa és Törökország közötti szállítások esetén kapacitás hiány és magas fuvardíjakkal küszködő ügyfelei rendelkezésére áll, úgy hogy ezeket a fuvarokat magyarországi átrakással megoldja anélkül, hogy ügyfelei se időt se pénzt ne veszítsenek.

 nemzetkozikozuti

onlinerendeles

onlinerendeles

karrier

hirek

kapcsolat